Til alle vores forretter serveres vores koldhævede surdejsbrød og kapers aioli
Á la Carte
Retterne serveres fra kl. 17.30 - 21.00
Forretter
Store hvidløgs gratineret søkogte rejer
Hvidløgsbrød – sprød salat – urter – urtemayo
169,-
Piri Piri
Ragout af danske jomfruhummerhaler – svampe og løg – ristet surdejsbrød – salater
169,-
Rejecocktail klassisk som vi alle elsker
Kongensbro Kro’s gourmet rejecocktail m/ store håndpillede rejer, små salater, friske asparges, hjemmelavet Madeiradressing og lunt brød
159,-
Gammeldags røget laks på flødestuvet spinat
på smørristet surdejsbrød – urter
159,-
Flødelegeret hummersuppe
m/ lakse farseret rød paupiette – urter – hjemmebag (min. 2 couv.)
169,-
Flødelegeret karrysuppe
Tilsmagt m/fersken – mangochutney – unghane – pisket cremefraiche – urter
149,-
Hovedretter med fisk
Stor pandestegt Vesterhavs-rødspætte ``str. 1`` (Fineste kvalitet)
Persillesauce – hvide små kartofler – citron – årstidens grønt
(Sæson maj – december)
(Sæson maj – december)
369,-
Stegte ål fra lokal leverandør ved Gudenåen
Stuvede kartofler – remoulade og citron (ca. 500 gr. ål per person)
Serveres i sæsonen ca. april – november. Tilberedningstid ca. 30 min.
(*min. 2 couv.)
Serveres i sæsonen ca. april – november. Tilberedningstid ca. 30 min.
(*min. 2 couv.)
(Vedr. stegning af ål, oplys venligst tjener hvorvidt de ønsker ålene paneret/stegt i rasp eller kun med mel (menuiestegt) (ens valg for alle couv.)
399,-
Stegeretter
Grill stegt Rib Eye af dansk gastro gourmet kalv 300g.
M/løg kompot – sprøde løg – selleri pure – grove fritter – hertil håndpisket bearnaise
399,-
Pandestegt Wienerschnitzel
Dansk kalvefilet med fine ærter og pommes sauté hertil skysauce samt hjemmelavet agurkesalat og tyttebærsyltetøj
279,-
Kongensbro Kro's dansk bøf
Bløde løg – hvide kartofler – skysauce – hjemmesyltede rødbeder
239,-
Kongensbro Kro’s Pramdragergryde
Mørbradmedaljoner i flødepaprikasauce m/tomat, bacon, champignon og cocktailpølser hertil surt & sødt – hertil grove fritter (*min 2 couv.)
269,-
Oste og desserter
Ostetallerken
Tallerken med udvalg af lokale og europæiske kvalitetsoste m/oliven og lunt brød
149,-
Lune hjemmebagte pandekager
Med hjemmelavet vanilleis og jordbærsyltetøj
135,-
Bananasplit
Med hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce
135,-
Gateau Marcel
Havtorn sorbet – brændt hvid chokolade
135,-
Kroens isdessert
Vaniljeis – sorbet – råsyltede bær – flødeskum
135,-
Pavlova a la ballarina
Med marengs – creme – jordbær
139,-
Børneretter
Friskudskåret pandestegt rødspættefilét
m/ pommes frites og hjemmelavet remoulade
139,-
Frisk pasta
m/ hjemmelavet bolognese kødsovs