Á la Carte

Retterne serveres fra kl. 17.30 - 21.00

Forretter

Til alle vores forretter serveres vores koldhævede surdejsbrød og kapers aioli

Store hvidløgs gratineret søkogte rejer

Hvidløgsbrød – sprød salat – urter – urtemayo

169,-

Piri Piri

Ragout af danske jomfruhummerhaler – svampe og løg – ristet surdejsbrød – salater

169,-

Rejecocktail klassisk som vi alle elsker

Kongensbro Kro’s gourmet rejecocktail m/ store håndpillede rejer, små salater, friske asparges, hjemmelavet Madeiradressing og lunt brød

159,-

Gammeldags røget laks på flødestuvet spinat

på smørristet surdejsbrød – urter

159,-

Flødelegeret hummersuppe

m/ lakse farseret rød paupiette – urter – hjemmebag (min. 2 couv.)

169,-

Flødelegeret karrysuppe

Tilsmagt m/fersken – mangochutney – unghane – pisket cremefraiche – urter

149,-

Hovedretter med fisk

Stor pandestegt Vesterhavs-rødspætte ``str. 1`` (Fineste kvalitet)

Persillesauce – hvide små kartofler – citron – årstidens grønt
(Sæson maj – december)

369,-

Stegte ål fra lokal leverandør ved Gudenåen

Stuvede kartofler – remoulade og citron (ca. 500 gr. ål per person)
Serveres i sæsonen ca. april – november. Tilberedningstid ca. 30 min.
(*min. 2 couv.)

(Vedr. stegning af ål, oplys venligst tjener hvorvidt de ønsker ålene paneret/stegt i rasp eller kun med mel (menuiestegt) (ens valg for alle couv.)

399,-

Stegeretter

Grill stegt Rib Eye af dansk gastro gourmet kalv 300g.

M/løg kompot – sprøde løg – selleri pure – grove fritterhertil håndpisket bearnaise

399,-

Pandestegt Wienerschnitzel

Dansk kalvefilet med fine ærter og pommes sauté hertil skysauce samt hjemmelavet agurkesalat og tyttebærsyltetøj

279,-

Kongensbro Kro's dansk bøf

Bløde løg – hvide kartofler – skysauce – hjemmesyltede rødbeder

239,-

Kongensbro Kro’s Pramdragergryde

Mørbradmedaljoner i flødepaprikasauce m/tomat, bacon, champignon og cocktailpølser hertil surt & sødt – hertil grove fritter (*min 2 couv.)

269,-

Oste og desserter

Ostetallerken

Tallerken med udvalg af lokale og europæiske kvalitetsoste m/oliven og lunt brød

149,-

Lune hjemmebagte pandekager

Med hjemmelavet vanilleis og jordbærsyltetøj

135,-

Bananasplit

Med hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce

135,-

Gateau Marcel

Havtorn sorbet – brændt hvid chokolade

135,-

Kroens isdessert

Vaniljeis – sorbet – råsyltede bær – flødeskum

135,-

Pavlova a la ballarina

Med marengs – creme – jordbær

139,-

Børneretter

Friskudskåret pandestegt rødspættefilét

m/ pommes frites og hjemmelavet remoulade

139,-

Frisk pasta

m/ hjemmelavet bolognese kødsovs

139,-