Få en god smag i munden
Fælles for alle retter er, at de er hjemmelavede med vægt på kvalitet og smag.
Forretter
● Gravad laks på surbrød m/ dild-sennep dressing
● Oksekødssuppe m/ 2 slags boller – gulerødder
● Rejecocktail m/ madeira dressing og lun flutes
● Røget hellefisk med dressing
● Skaldyrssalat m/ krebs, rejer og krabber
● 2 slags sild med brød
● Tartelet med høns i asparges
Hovedretter
● Kyllingeschnitzel med peberrodssauce
● Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder
● Karbonader med grønærter og gulerødder
● Dansk bøf med bløde løg, pillekartofler og rødbede
● Skinkeschnitzel med stegte kartofler, ærter og skysauce
● Svinekotelet med rødkål
● Flæskesteg med rødkål, skysauce og små kartofler
● Grill hakkebøf med pommes frites, bearnaisesauce og bønner
● Stegt rødspætte med persillesauce
● Stegt flæsk med persille- eller løgsauce
Desserter
● Marcipanisbombe m/ vandbakkelse
● Pandekage med syltetøj
● Vaniljeis med syltet frugt
● Frugtgrød med fløde
● Fromage efter eget valg appelsin/citron/rom
● Æbletrifli med flødeskum
Sammensæt selv menuen
2 retter kr. 269,-
1 ret kr. 209,-
Tilbuddet gælder kun mod forudbestilling og ved min. 30 couverter.
Mandag – fredag 12:00-15:00. Lokalet skal være forladt senest kl. 15.00
Der tages forbehold for prisstigninger.