- berømt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed med Gudenåen rislende i baghaven!

Velkommen på Kongensbro KroVelkommen til Kongensbro Kro. Vi ligger idyllisk placeret lige ned til Gudenåen i Midtjylland, mellem Århus, Viborg, Randers og Silkeborg, og med korte afstande til Kjellerup, Bjerringbro, Fårvang og Ans.

Det perfekte udgangspunkt hvad enten det drejer sig om bryllup, fester, ophold eller en gastronomisk oplevelse i vores restaurant.

Kun få kroer har været mål for fjendtlige kugler. Kongensbro Kro har. Endda rigtige kanonkugler. Et par af kanonkuglerne sidder den dag i dag i murværket over indgangsdøren. Til minde om beskydningen i 1849 samt en symbolsk reminder til os her på Kongensbro Kro, om altid at gøre vores arbejde så godt, at vi slipper for at stå for skud.

Kongensbro Kro er berømt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed med Gudenåen rislende i baghaven. I dag er det 3. generation af familien Andersen, der sætter sit hyggelige, personlige og kulinariske præg på stedet, som bl.a. byder på selskabs- og mødelokaler, restaurant, krohave og pejsestue.