- berømt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed med Gudenåen rislende i baghaven!

Sæsonmenu



Sæson Menu Oktober

Cremet svampesuppe tilsmagt m/sherry
Duxel af løg-svampe-hytteost m/ urter – olie - koldhævet brød

Ballotine af fasan m/souffle – valnød - trøffel
Græskarpure – søde beder – ristet pastinak – sauce Demi Glace

Udvalg af oste
Sødt og sprødt

Chokoladefondant
Salt karamel-fudge – dehydreret marengs - sommerens rabarber som sorbet


4 retter kr. 435,-
3 retter kr. 385,-
2 retter kr. 295,-

Serveres kun for hele bordet

Vildtaften

Årets vildtaftener finder sted d. 2. november og d. 16 november kl. 18.30

Kromanden vil præsentere følgende gourmetbuffet

Cremet skovsvampesuppe m/sherry & pulled vildsvin samt groft brød

Fasan Ballotine i parmasvøb hertil morkelcremesauce
Krondyr mørbrad med havtorn & gratineret Thise gedeost
Risotto med svampe & trøffel
Stegt bryst af vildand anrettet på hårdt ristede jordskokker
hertil hindbærpocheret rødbede, appelsinfløde og sprøde chips
Sprød kartoffelkurv m/dådyr stroganoff
Pommes Anna – petit kartofler vendt med urter og smør
Rødkålssalat med syltet kumquats – appelsin – valnød og gastrik
Salat af spidskål – æbler – hasselnødder og mormorfløde

Stort ostebord med Arla unika – cru – gammelknas – den hvide dame – Høgelundgaard
hertil portvinssyltede figner – abrikoskompot – oliventapenade – hjemmebagt knækbrød

Chokoladetårn m/ hasselnøddepraline serveret med gratineret pebersyltet ananas & brombær-sorbet

Kun kr. 399,- pr. couvert

Grand Cru vin-menu
1 gl. hvid – 1 gl. rød til hovedretterne
1 gl. rød til ostene – 1 gl. dessertvin

Pris kr. 359,- pr. couvert

Bordbestilling nødvendigt på Tlf. 86 87 01 77

Klik her for at se pdf



Den Luksuriøse Julebuffet

(min. 15 kuverter)

KLIK HER FOR AT SE MENUERNE




Gourmet Nytårsmenu

Hvert år inviterer vi på gourmetmad på Kongensbro Kro.

"ud af huset" fra Kongensbro Kro

Cremet Pighvarsuppe
Tatar af håndpillede rejer & torsk – urter & dildolie – hjemmebagt brød

”Charlotte” af lufttørret Skagenskinke
Mojo – syltet bøgehat – blomkålscouscous – havgus – små salater m/timiancrouton

Tournedos af dansk prima oksemørbrad
Pommes Duchess – trøffelglace - rodfrugttortilla

Passionsmousse
m/syltet mango & krokantbund – brændt hvid chokolade – cremet karamelis

Pris pr person:
4 retter - 395,- kr.
3 retter - 365,- kr.

Vi modtager bestillinger indtil søndag d. 30. december
kl. 12.00.
Vi råder dog til at bestille i god tid, da vi kan ske at må melde udsolgt.

Afhentes på Kongensbro Kro i Kaagen (selskabslokalet) den 31. december mellem kl. 13.30 og 15.30.
Deres afhentningstidspunkt aftales ved bestilling.
Vi byder på et glas champagne og hertil et stykke kransekage.

Hele menuen er klargjort og skal blot anrettes og varmes efter medfølgende instruktion.

Bestil allerede nu på telefon 86870177



Hvad vore kunder har sagt om Nytårsmenuen i de foregående år:

”Vi vil gerne takke for en dejlig nytårsmenu. Selve udleveringen var professionelt organiseret og det var dejligt med Cava og kransekage. Den medfølgende vejledning var nem at følge og alt blev vellykket. Så der er stor ros fra os og vores gæster til køkkenet for en rigtig dejlig og velsmagende nytårsmenu. ” Kirsten og Jørgen

”Tusinde tak for en utrolig lækker nytårsmenu. Vi nød den i fulde drag, og gæsterne var ovenud tilpasse. Skulle hilse og sige tak, og at de glæder sig til næste gang, I stod for menuen. ” Åse & Claus Holm Nielsen

”Tusind tak for en fantastisk nytårsmenu. Det var en rigtig god og varieret smagsoplevelse i den allerbedste ende af skalaen. ” Peter Rune Mortensen


Fisk & Skaldyrs-aften 2019


D. 22/2 - 22/3 - 12/4 kl. 18.00

Husets velkomstdrink

Oles Cremede muslingesuppe m/ hvidvinsdampede blåmuslinger

Rillette af varmrøget laks
Rørt med dild og creme fraiche

Tatar af koldrøget og fersk laks
Tilsmagt med sennep og citron

Pil selv rejer
Med mayo og citron

Jomfruhummer som pil selv med hjemmelavet madeira dressing

Kogte krabbeklør naturel

Dampet lange
Kold æblejus – jordskok-pure – dild olie – jordskok-chips

Vestkyst salat (rejer-krabbe-søtunge) med pasta

Grillede Argentinske kæmpe rejer med aioli

Grillet tun
Med Soya sirup og ingefær

Skindstegt sandart
Med sød løgkompot & hvidvins sauce

Vinter salat med vinaigre & Urter

Hjemmebagt koldhævet brød og smør

Kun kr. 398,- pr. couvert


Tilvalg:
Ostetallerken med udvalg af danske gårdoste kr. 88,-
Dessert – Gateau Marcel med hjemmelavet is/coulis & bær kr. 78,-

Bordbestilling nødvendigt på 86870177


Valentins Menu

Hvert år inviterer vi til en romantisk Valentins Menu på Kroen. Hold øje med menuen, når den 14. februar nærmer sig.


Påskebord

Hvert år inviter vi til et stort påskebord på Kongensbro Kro.
Hold øje med flere informationer på siden.

Påskebuffet

Hvert år serveres der en lækker påskemenu

Mortens Aftens Menu

Hvert år serveres der lækker Mortens Aftens Menu på Kroen. Hold øje med siden.