- berømt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed med Gudenåen rislende i baghaven!

Sæsonmenu



Sæson Menu Februar

Flamberet vesterhavstorsk
Syltede agurker og æbler – rødbede crudite – dijonaise - crumble af kalvebacon – urter og godt brød

Rosastegt råvildt
Selleripure med brunet smør – gulerodsflan – confiteret selleri
rødvinskogte svampe – pommes fondant – brombærsky

Ost ost ost
Udvalg af arla unika - alle i godt selskab

Variation af gemte æbler fra haven
Sorbet – ”trifli” – kage upside down - chips

4 retter kr. 425,-
3 retter kr. 385,-
2 retter kr. 295,-

Serveres kun for hele bordet

Valentins Menu


Inviter dit hjertes udkårne på årets mest romantiske middag

Valentins Dag onsdag den 14. februar 2018 Fra kl. 18.00 - 21:00

Nyd de hyggelige omgivelser og stemningen og imponer din elskede med:

Mousserende Asti Spurmante
hertil søde jordbær dyppet i chokolade

Perlebygs-hummer-risotto
m/forelskede tigerrejer, krydderurtebuket & tomatreduktion
hertil bryde-hvidløgsbrød

Langtidsstegt dansk sødmælkskalv hertil pommes Anna,
ovnbagte rødbeder sødet i akaciehonning,
ristet bøgehat, gulerodspure samt sauce Bordelaise

Varm chokolade fondant m/flydende midte, sød hindbærsorbet, hindbær-hjerte-marenges
& syltede Rom-bær

Velkomstdrink & 3-retters menu kun kr. 389,-

Passende vinmenu kun kr. 279,-

Bordbestilling nødvendigt på 86870177

Påskebord

Hvert år inviter vi til et stort påskebord på Kongensbro Kro.
Hold øje med flere informationer på siden.

Stort gourmet påskebord på Kongensbro Kro
Skærtorsdag den 29. marts,
Påskedag den 1. april.

Menuen serveres begge dag i frokosten kl. 13.00
(ankomst kl. 12.30 – 13.00)


Røde og hvide sild m/ karrysalat, kapers

Kogte karrysild m/ løg, æbler og stjerneanis

Petit filet af friskfanget Vesterhavs rødspætter m/ hjemmelavet remoulade & citron

Dybstegte kæmpe tigerrejer i kokos-sesam-hvidløg hertil sød chili & soja Røget Gudenå ål
m/ røræg & friskhakket purløg

Laks fra egen røgeovn m/ flødestuvet spinat

Muslingesuppe af friske danske blåmuslinger tilsmagt med pernod

Geddesouffle m/ skovsyrecremesauce

Små hjemmelavede frikadeller m/ rødkål

Rosastegt økologisk oksemørbrad m/ hvid kartoffelsalat

Marsk lammecuvette
m/ persillefrite & hvidløg, mintgele samt ratatouille

Ole’s Forloren skildpadde tilsmagt med sherry

Tarteletter m/unghane og asparges

Citronfromage m/Amarena kirsebær,
Thise flødeskum og chokoladedrys

Stort ostebord m/ lokale, danske og franske oste

Udvalg af hjemmebagt brød

Påskeæg til børnene

Pris pr person kr. 399,-

Børn u/12 år ½ pris

Husk at bestille bord i god tid på 86870177.

Påskebuffet

Hvert år serveres der en lækker påskemenu
Hold dig informeret om menuen her på siden.

Påskebuffet på Kongensbro Kro
Påskelørdag den 31. marts,
2. Påskedag den 2. april.

Menuen serveres begge dag i frokosten kl. 13.00
(ankomst kl. 12.30 – 13.00)


Hvide marinerede sild m/æg & karrysalat

Røde kryddersild m/æg & karrysalat

Rillette af varmrøget laks på sprød crouton m/urter

Smilende æg m/krydder-mayo og rejer

Pandestegt frisk rødspættefilet m/grov remoulade

Lammecuvette m/spæd spidskål, Pommes Surprise og timianglace

Røget dyrekølle m/cremet spinat & Østershat

Udvalg af gårdoste serveret med oliven & druer

2 slags hjemmebagt brød

Citronfromage pyntet med flødeskum og Amarena kirsebær

Pris per person kr. 299,-

Børn u/12 år ½ pris

Husk at bestille bord i god tid på 86870177.

Far's dag menu

Hånd pillede rejer & indbagte rejer små salater med aioli & mild chilli mayo
hertil hjemmebagt koldhævet brød

300 gram`s Krogmodnet oksefilet bøf med håndpisket bearnaise
m/ sommergrønt og grove pommes frit

Hjemmelavet pandekager smagt til med grand mainer & øl
hertil hjemmelavet cremet polynesisk vanilleis & danske jordbær

2 retter kr. 309,-
Tilvalg forret eller dessert 79,-

Fisk & Skaldyrs-aften


Fredag d. 13. april 2018 kl. 18.00

Husets velkomstdrink

Oles Cremede muslingesuppe m/ hvidvinsdampede blåmuslinger

Rillette af varmrøget laks
Rørt med dild og creme fraiche

Tatar af koldrøget og fersk laks
Tilsmagt med sennep og citron

Pil selv rejer
Med mayo og citron

Jomfruhummer som pil selv med hjemmelavet madeira dressing

Kogte krabbeklør naturel

Dampet lange
Kold æblejus – jordskok-pure – dild olie – jordskok-chips

Vestkyst salat (rejer-krabbe-søtunge) med pasta

Grillede Argentinske kæmpe rejer med aioli

Grillet tun
Med Soya sirup og ingefær

Skindstegt sandart
Med sød løgkompot & hvidvins sauce

Forårs salat med vinaigre & Urter

Hjemmebagt koldhævet brød og smør

Kun kr. 398,- pr. couvert


Tilvalg:
Ostetallerken med udvalg af danske gårdoste kr. 88,-
Dessert – Gateau Marcel med hjemmelavet is/coulis & bær kr. 78,-

Bordbestilling nødvendigt på 86870177

Vildtaften

Det er igen blevet højsæson for det danske vildt Så igen i år står holdet af kokke klar med årets vildtoplevelse Vi gentager succesen og pynter i efterårets farver og levende lys Personalet vil sørge for en professionel og hyggelig servering.
Årets vildtaftener finder sted fredag d. 12. oktober, d. 2. november og d. 16 november kl. 18.30

Kromanden vil præsentere følgende gourmetbuffet

Fasan Ballotine i parmasvøb hertil morkelcremesauce
Krondyr mørbrad med havtorn & gratineret Thise gedeost
Risotto med svampe & trøffel

Stegt bryst af vildand anrettet på hårdt ristede jordskokker
hertil hindbærpocheret rødbede, appelsinfløde og sprøde chips
Sprød kartoffelkurv m/dådyr stroganoff

Pommes Anna – petit kartofler vendt med urter og smør
Rødkålssalat med syltet kumquats – appelsin – valnød og gastrik
Salat af spidskål – æbler – hasselnødder og mormorfløde

Stort ostebord med Arla unika – cru – gammelknas – den hvide dame – Høgelundgaard
hertil portvinssyltede figner – abrikoskompot – oliventapenade – hjemmebagt knækbrød

Chokoladetårn m/ hasselnøddepraline serveret med gratineret pebersyltet ananas & brombær-sorbet

Kun kr. 399,- pr. couvert

Grand Cru vin-menu
1 gl. hvid – 1 gl. rød til hovedretterne
1 gl. rød til ostene – 1 gl. dessertvin

Pris kr. 359,- pr. couvert

Bordbestilling nødvendigt på Tlf. 86 87 01 77



Hvert år fra ultimo november og hele december måned serverer vi vores lækre julebuffeter.

Gourmet Nytårsmenu

Hvert år inviterer vi på gourmetmad på Kongensbro Kro.


Mortens Aftens Menu

Hvert år serveres der lækker Mortens Aftens Menu på Kroen. Hold øje med siden.




Online Booking

Ankomst:
Klik her for at vælge ankomstdato
Afrejse:
Klik her for at vælge afrejsedato
Antal voksne:
Antal børn: