- berømt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed med Gudenåen rislende i baghaven!

Sæsonmenu



Sæsonmenu oktober

Cremet jordskokke suppe
Hvidvins dampet hellefisk med sprød serano crumble & persilleolie
Hjemme bagt brød

Porter braiseret svinekæber
Selleri pure – honning bagte rødbeder & hårdt ristet
Jordskokker hertil pommes Anna

Udvalg af gård oste
Sødt og sprødt Pære belle helene anno 2019
Syltet & sprød pære – vaniljeis parfait
& mørk chokolade sauce

4 retter kr. 435,-
3 retter kr. 385,-
2 retter kr. 295,-

Serveres kun for hele bordet

Vildtaften

Årets vildtaftener finder sted Fredag d. 25. oktober og fredag d. 8.november kl. 18.00

Kromanden vil præsentere følgende gourmetbuffet

Cremet jordskokke suppe m/ & confiteret andekråser – Parma brud samt groft brød

Fasan Ballotine i parmasvøb hertil Portvins cremesauce

Carpaccio af dansk Sika hjort balsamico glace & syltet bøgehatte nødder & mørke bær

Krondyr filet selleri pure & søde rødbeder serveret med vildt creme sauce

Pommes Fondant stegt i andefedt & timian - hvidløg Petit kartofler vendt med urter og smør

Salat af spidskål – æbler – hasselnødder og mormorfløde

Stort ostebord med Arla unika – cru – gammelknas – den hvide dame – Høgelundgaard
hertil portvinssyltede figner – abrikoskompot – oliventapenade – hjemmebagt knækbrød

Lun Chokolade brownie m/ hasselnøddepraline serveret med Rom braiseret ananas & brombær-sorbet

Kun kr. 389,- pr. couvert

Grand Cru vin-menu
1 gl. hvid – 1 gl. rød til hovedretterne
1 gl. rød til ostene – 1 gl. dessertvin

Pris kr. 359,- pr. couvert

Bordbestilling nødvendigt på Tlf. 86 87 01 77
Klik her for at se pdf

Mortens Aftens Menu

Snitte med hjemme røget laks flødestuvet spinat
Ristede svampe & urter

Gl. dags andesteg af store lækre frilands ænder m/hjemmelavet rødkål, flødesauce samt hvide & brunede kartofter hertil surt & sødt

Kroens hjemmelavede Ris alá mande med kirsebær sauce

Pris: 319,- pr. couvert

2 retter 319,-
3 retter 379,-

Serveres fra kl. 17.30 til 22.00

KLIK FOR AT SE MORTENS AFTEN MENU
Lørdag d. 9. & søndag d. 10. november 2019

 

Fisk & Skaldyrs-aften 2019

Hvert år inviterer vi til en fisk og skaldyrs-aften på kroen. Hold øje med hjemmesiden for menuen.


Påskebord

Hvert år inviter vi til et stort påskebord på Kongensbro Kro.
Hold øje med flere informationer på siden.

Påskebuffet

Hvert år serveres der en lækker påskemenu

Hold dig informeret om menuen her på siden.

Valentins Menu

Hvert år inviterer vi til en romantisk Valentins Menu på Kroen. Hold øje med menuen, når den 14. februar nærmer sig.