Vildtaften
Fredag d. 8. november kl. 18.00
Kromanden vil præsentere følgende gourmetbuffet:
Cremet jordskokke suppe
med confiteret andekråser – parma brud samt groft brød
Fasan Ballotine i parmasvøb
hertil Portvins cremesauce
Carpaccio af dansk Sika hjort
med balsamico glace & syltet bøgehatte nødder & mørke bær
Krondyr filet
med selleri pure & søde rødbeder serveret med vildt creme sauce
Pommes Fondant stegt i andefedt & timian
med hvidløg petit kartofler vendt med urter og smør
Salat af spidskål, æbler, hasselnødder og mormorfløde
Stort ostebord med Arla unika – cru – gammelknas – den hvide dame – Høgelundgaard
hertil portvinssyltede figner – abrikoskompot – oliventapenade – hjemmebagt knækbrød
Lun Chokolade brownie m/ hasselnøddepraline serveret med Rom braiseret ananas & brombær-sorbet
Kun kr. 389,- pr. couvert
Grand Cru vinmenu:
1 gl. hvid
1 gl. rød til hovedretterne
1 gl. rød til ostene
1 gl. dessertvin
Pris kr. 359,- pr. couvert
Bordbestilling nødvendigt på Tlf. 86 87 01 77